Kleuren en stijladvies voor vrouwen en mannen

auhentiek Zo werkt het bij een kleurenadvies

Welke kleuren passen bij mij?

Op deze vraag kan Sandra Bolten je antwoord geven. Door te vragen wat je van het advies verwacht, waar je behoefte aan hebt en wat je het liefst zou willen.

De combinatie van de huidkleur, ogen en haar zijn bepalend voor het aansluitende passende palet, wat oke is voor jou en door middel van het Colour Me Beautiful concept gevisualiseerd wordt.

Het eindresultaat is een persoonlijk samengesteld kleurenpaspoort uniek voor jou met 42 optimale kleuren authentiek verbonden aan jou.

Dit paspoort zal je in de toekomst helpen om miskopen te voorkomen bij het winkelen voor het kiezen van de juiste kleuren.

Er wordt uitgelegd op welke manier je de kleuren die je hebt het best kunt dragen en in combinatie met de juiste make-up kleuren.

 

Zo werkt het bij het stijladvies

Het stijladvies begint met een korte vragenlijst om jouw stijlpersoonlijkheid te bepalen.

Daarna wordt aandacht besteed aan de lichaamslijn die je hebt.

Alle tips en adviezen worden beschreven in jouw persoonlijke stijlwerkboek, zodat je alle aangereikte informatie kunt terugvinden, gebruiken en heb je nooit meer een bad style day bij het kiezen van kleding in jouw eigen stijl.

Bij welke stoffen jij je het best voelt, welke kleding jou als gegoten zit, je mooiste en beste kanten benadrukt worden en het opbouwen van een passende garderobe, zodat je eruit haalt wat erin zit.

Zo kun je bij iedere gelegenheid vol zelfvertrouwen voor de dag komen.
En kun jij jezelf laten zien met jouw kledingstijl.

Iets over mijzelf

Wat ik als fijn en mooi ervaar om te kunnen doen is inzicht aanreiken, waarmee je bewust kunt worden wat je anders kan doen, aansluitend op de wens wat je het liefst zou willen.
Als kapper, visagist, image consultant en transformatief mediator zou ik je daarin kunnen ondersteunen.

Je bent van harte welkom