Kleur-, kleding- en make-upadvies voor mensen met een visuele beperking

Door de concepten van Colour Me Beautiful, Taktila™ en Thinkable te verbinden heeft Sandra Bolten haar adviezen toegankelijk gemaakt voor wie kleuren niet (goed) kunnen zien. Sandra heeft zich hierin gespecialiseerd vanuit haar sociaal maatschappelijke behoefte om de wereld van blinde en slechtziende mensen te verbinden met de wereld van de zienden. Na een advies van haar kunnen mensen met een visuele beperking zelfstandig kledingstukken en make-up kiezen, herkennen en combineren. Zowel voor de eigen garderobe en voor het aanschaffen van nieuwe kledingstukken.

Ook de winkelier kan met de aanpassingen duidelijk gemaakt worden welke kleuren kleding de klant wil aanschaffen waardoor miskopen worden voorkomen.

Sandra aan het werk met een visueel beperkte klant
Hieronder volgen twee knoppen die verwijzen naar een gesproken inleiding en een interview met Sandra Bolten op de website “Soundcloud”.

Wat zijn de aanpassingen?

  • Een persoonlijk Colour Me Beautiful kleurenpaspoort wordt tastbaar gemaakt met het Taktila™ kleurensysteem.
  • Het Colour Me Beautiful stijlwerkboekje is met behulp van het Thinkable systeem omgezet naar voelbare en tastbare omtrekken van kledingstukken.
  • Het Colour Me Beautiful cosmetica assortiment wordt gestickerd met nummers die in verbinding staan met de cosmetica van Colour Me Beautiful en het voelbare, tastbare Taktila™ kleurensysteem.

Hoe gaat Sandra te werk?

  1. Bij interesse wordt er een afspraak gemaakt voor een kleur-, stijl en/of make-up advies aan huis.
  2. Na het persoonlijke advies helpt zij je garderobe in te richten met behulp van Taktila™ kleuren.
  3. Ter afsluiting kan zij je begeleiden bij het winkelen, om de kledingverkoper uit te leggen waarvoor het aangepaste kleurenpaspoort dient en op welke manier het toegepast kan worden.
Prijzen voor deze adviezen:

Kleuren/stijl en make-up advies in 1: 165 Euro incl. een persoonlijk ColourMeBeatufulTaktila paspoort

Kleuren/stijl make-upadvies incl. Thinkable omtrekken kledingstukken : 195 Euro

Totaal advies met kleuren/ stijl en make-upadvies incl. tactiel inrichten garderobe en naar de favoriete kledingzaak gaan: 275 Euro

Km. prijs vergoeding 23 Eurocent per km. vice versa

Heb je interesse in een advies op maat?  Neem contact op met Sandra Bolten om de mogelijkheden te bespreken.