Transgender advies

Je voelt je man en je bent geboren met een vrouwenlichaam, of je voelt je vrouw en je bent geboren bent met een mannenlichaam. Hoe doe je dat wat betreft je uiterlijk?

Ik kan mij voorstellen dat dit een enorme verandering van je vraagt, waarin je hulp van een professioneel daarbij goed kunt gebruiken. Zowel op het gebied van kleding en haardracht verandert er veel voor jou. Op al deze terreinenĀ ben ik deskundig en kan ik je op eenĀ  persoonlijke wijze daarin ondersteunen. Je kunt daarvoor een afspraak maken voor een persoonlijk stijladvies, kleurenadvies en make-up advies, ter ondersteuning daarvan.

Kleurijke pumps en een net herenpak naast elkaar
We beginnen met een kennismakingsgesprek waarin jij de wensen die je hebt kenbaar kunt maken.
En vertellen op welke manier je deze wensen zou willen kunnen toepassen in de omgeving waarin jij je bevindt.

Na het kennismakingsgesprek beginnen we met het stijladvies.
De bedoeling van het stijladvies is dat jou alles wordt aangereikt wat je nodig hebt op de manier waarop jij je voortbeweegt.
Tijdens dit advies wordt het duidelijk welke kledingstijl (stijlen ) de beste voor jou zijn, ook de coupe en eventueel kleur van je haar.
Je ontvangt het boek Image matters for men voor de man of Colour me Beautiful voor de vrouw, waarin alle duidelijke tips en adviezen terug te vinden zijn.

Daarna wordt aandacht besteed aan het kleurenadvies, om je te laten zien welke combinaties voor jou de beste zijn.
Je ontvangt een persoonlijk kleurenpaspoort, met alle draagbare kleuren voor het maken van combinaties.

Het advies is persoonlijk, speciaal gericht op jou.
Wat het best voor jou is.

Neem een aantal kledingstukken mee waarvan je weet dat het oke is en een aantal waarvan je denkt, geen idee wat ik hiermee kan doen.

Wat ik heb ervaren om te kunnen doen is inzicht aanreiken, waarmee je bewust kunt worden wat je beter anders kan doen, om mannelijk fit of supervrouwelijk te kunnen verschijnen. Als kapper, visagist, image consultant en life coach zou ik je daarin kunnen ondersteunen.
Je bent van harte welkom,
Sandra Bolten