Uiterlijk – Colour Your Life Beautiful kleur kiezen in en met stijl, voor kleding en make-up

Iedereen is uniek, ook jij. Authentiek en met synergie. Alles is energie. Ook zoals jij jezelf laat zien en presenteert. Wil jij het beste uit jezelf kunnen halen, zonder jezelf te hoeven veranderen? Wat is de kracht van kleur en kledingstijl voor jou?

Want je bent wie je bent en je hebt met fysieke kenmerken te maken waar kleuren met bepaalde kenmerken en een persoonlijke kledingstijl optimaal bij aansluiten. Ontpop jezelf en uitstralen wie je bent. Dat is wat je kunt ontdekken tijdens een kleur en stijladvies voor kleding en make-up.

Speciaal afgestemd op jou een voor jou Colour Your Life Beautiful consult. Gebaseerd op de kleur en stijl concepten van Colour Me Beautiful en de kleuren theorie van Albert Munsell

Vlinder

Vlinders, kapellen of schubvleugeligen zijn een orde van gevleugelde insecten. De orde van de vlinders is na de orden van de vliesvleugeligen, de tweevleugeligen en de kevers, de grootste insectenorde binnen het dierenrijk: er zijn ongeveer 160 000 beschreven soorten. De afgebeelde vlinder is een kleurrijke en de omlijsting van de vleugels  is geschulpt. De voelen zacht aan en zijn heel broos van structuur. Een vlinder is kwetsbaar net zoals de mens kwetsbaar kan zijn.

Een vlinder symboliseert verandering; vanuit de ogenschijnlijk levenloze cocon wordt een fragiele schoonheid geboren. Ook voor mensen in elke situatie is deze verandering mogelijk!

De kracht van kleur en stijl

Kleur en stijl bekennen

Breng kleur en stijl in je leven

Wat kleur en stijl jou brengt

Het leven is kleurrijk en stijlvol

Een kleurrijker en stijlvoller leven

De wereld bestaat uit kleur en stijl

Leuke weetjes over kleuren en stijl

De psychologie van kleur en stijl

De boodschap van kleur en stijl

Communiceren met kleur en stijl