Visie en Missie

Visie

Dat alles met elkaar is verbonden, dat het onze gedachten zijn die het gevoel bepalen. De kracht van de gedachte, de kracht van het visualiseren, de kracht van tastbare kleuren kunnen voelen en onderscheiden met je zintuigen. Denken in mogelijkheden nu en hier. Dat is het leven. Alles is energie. Jij en ik maken deel uit van deze frequentie. Dat een liefdevol innerlijk goud waard is, verbonden met een Colour Me Beautiful uiterlijk, omdat je waard bent. Het leven is mooi en iedereen heeft het recht er mooi uit te kunnen zien. Met elke huidkleur, jong en ouder, transgender, ziend, blinden en visueel beperkte mensen. We zijn allemaal natuur.

Lees meer
 

Missie

Naar aanleiding van genoten opleidingen en als ervaringsdeskundige ben ik me ervan bewust dat een liefdevol innerlijk goud waard is, verbonden met een Colour Me Beautiful uiterlijk. Met alle kennis, inzichten die ik kan aanreiken om jou te kunnen ondersteunen en helpen met wat je het liefst zou willen, waar je behoefte aan hebt, wat voor jou haalbaar is te doen, waar jij je prettig bij voelt en waar je blij van wordt. Met jouw talenten en kwaliteiten. Als jij blij wordt en bent door wat is aangereikt, ontvangen en voor jou werkt, word ook ik blij.

Specialisaties

Advies voor blinden en slechtzienden, transgenders, voor mensen met een getinte en diepe huidkleur en ondersteunend als life coach. Ik heb me hierin verdiept omdat ik vanuit sociaal maatschappelijk belang de werelden van ieder mens met elkaar wil proberen te verbinden. Aansluitend voor in Nederland op gelijke behandelingen, vanuit de VN op gelijke rechten en in het kader van maatschappelijk verantwoord ondernemen, diversiteit en inclusie.

De 4 elementen
Melkwegstelsel
De Elementen zijn de stoffen of krachten waartoe volgens oude filosofische en religieuze concepten alles op aarde te herleiden is. Zoals ook alles, bij van en in onszelf te herleiden is. Weergegeven in afbeeldingen zoals links een prachtfoto van de Melkweg gefotografeerd door Beate Bachmann van een cirkel met ronddraaiende vegen in verschillende kleuren, vergelijkbaar met een yin yang afbeelding qua vorm. Een klein Colour Me Beautiful kleurrijk wiel afgebeeld naast de Melkweg foto en rechts daarvan de vier elementen afgebeeld in een vierkant die de elementen: water, vuur, lucht en aarde in een cirkel bij elkaar laat komen en verbonden worden met de aardbol in het centrum. Ik heb gekozen voor deze afbeeldingen omdat alles met elkaar in verbinding staat.

Waar een wil is, is een weg

Denken in mogelijkheden met licht en liefde

Wat er is gebeurd kun je nooit veranderen

Wat het met je doet kun je veranderen

Je zoekt je een ongeluk naar geluk

De oplossing is dichterbij dan je denkt

Je bent de drager van jezelf

Buigzaam als bamboe in de wind

Meebewegen met de seizoenen

Liefdevol communiceren kun je leren

Voor jezelf en naar anderen toe

Je bent welkom zoals je bent

Een ander kun je nooit veranderen

Tot andere inzichten kunnen komen

Weten iets beter anders te doen dan gedaan

Als je dat weet had je het al eerder gedaan

Bewust kunnen worden hoe anders te doen