Sandra en Geraldine

Sandra Bolten ( uiterlijk ) en Geraldine Pontenagel ( innerlijk ) hebben de handen ineen geslagen omdat zij er ook achter kwamen dat hun geheel meer is dan de som der delen. Derhalve als je het optimale uit jezelf wilt halen, kracht wil ontwikkelen door innerlijk en uiterlijk aan elkaar te verbinden dan raden wij je een dag met onze workshops in het bijzonder aan.

Workshops

Authentiek: zowel menselijk zowel zakelijk met de kracht van synergie voor innerlijk en uiterlijk met differentie, inclusie en transmutatie

Het dragen van kleding is een vorm van communiceren. Wil jij je blik verruimen en ontdekken op welke manier jij jezelf als zodanig kunt presenteren, authentiek en met synergie, dat het klopt met wie je in wezen bent en je dat zowel menselijk zowel zakelijk laat zien?
Zijn de keuzes die je maakt de juiste voor jou?
Sluit de kleding bij jouw persoonlijke uitstraling aan en kies je deze in kleur en stijl die werkelijk bij je past? Of twijfel je over wat juist is?
Herken je dat?
Sandra Bolten ( uiterlijk en innerlijk ) en Geraldine Pontenagel
( uiterlijk en innerlijk ) hebben de handen ineen geslagen omdat zij er ook achter kwamen dat hun geheel meer is dan de som der delen. Derhalve als je het optimale uit jezelf wilt halen, kracht wil ontwikkelen door innerlijk en uiterlijk aan elkaar te verbinden dan raden wij je deze dag in het bijzonder aan.
Door onze werkwijze/ benadering, kennis en inzicht kunnen wij je op deze dag aanreiken hoe jij de beste versie van jezelf kunt laten zien. En wat jij daarvoor nodig hebt.

Galaxy, Beate Bachmann
Beeld: Beate Bachmann

 De dag begint met een korte meditatie, begeleid door Sandra Bolten, zodat je ontspannen kunt gaan deelnemen aan de dag.

Daarna volgen de workshops: Colour Me Beautiful…ontpop jezelf en straal uit wie je bent, verzorgt door Sandra Bolten en De oopening tot…de Rode Draad in je leven, verzorgt door Geraldine Pontenagel. Het onderdeel verzorgt door Sandra gebeurt in groepsverband, het onderdeel verzorgt door Geraldine vindt plaats een-op-een.

Sandra Bolten is kapster, visagist, image consultant,  transformatief mediator en life coach. Opgeleid o.a. bij Colour Me Beautiful en WEL-COM. Sandra Kijkt naar jouw fysieke kenmerken ( kleur van de ogen, haar en huid) en naar jouw lichaamslijn en stijlpersoonlijkheid. Zij kan je hierdoor laten zien op welke manier jij het best in je kracht staat, met kleuren-, stijl- en make-upadvies. Waar jij je prettig bij voelt en wat bij je past. Zodat je kunt zijn wie je authentiek en uniek bent.

Geraldine Pontenagel is astroloog & coach. Door je geboortehoroscoop te interpreteren krijg je een dieper inzicht in wie je bent. Je leert het beeld dat je van jezelf hebt ( je zelfbeeld ) beter te begrijpen, alsmede het beeld wat je de buitenwereld laat zien ( je imago ). Correspondeert het met elkaar? Laat je buiten zien wat er van binnen in je leeft? Hier sluit de astrologie geweldig aan bij een imagoconsult. 

Wil je deze dag beleven en ervaren?

Meld je aan bij: 
info@sandrabolten.nl!
Daarna sturen wij je per mail een vragenlijst.
Graag ontvangen wij deze retour uiterlijk 1 week voor de workshops per mail.

Kosten: 125 Euro p.p all-inn.
Ook is het mogelijk deze workshop aan te vragen.

We heten je van harte welkom!
Graag tot ziens bij onze workshop